OVC’26 – IRENE’58 0-1

Vandaag de uitwedstrijd tegen OVC’26, de fusieclub uit Tilburg. Irene’58 ging na een reeks verliespartijen op zoek naar de 3 punten. Pascal Dingenouts maakte het enige doelpunt in de wedstrijd, waardoor Irene 3 punten mee terug naar Den Hout mocht nemen.

Reactie Paul van Dijk:
Na 4 nederlagen weten we weer wat winnen is. Vandaag hebben we geen grootse wedstrijd gespeeld in balbezit, maar wel heel geconcentreerd bij balverlies. Door een hele mooie aanval komen we kort na rust op voorsprong en buiten een kopbal uit een corner die op de paal kwam zijn we niet echt in de problemen geweest. Verder een compliment aan de 17-jarige keeper Jelle van Mook die vandaag zijn officiële debuut maakte en een puike pot speelde. Volgende week weer een hele belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent Zigo. We hopen weer op alle steun!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.