TSC mede koploper na 2-4 winst op Groen Wit uit Breda

TSC kon vandaag prima zaken doen als het uit zou kunnen winnen bij Groen Wit in Breda. De huidige koploper en tegenstander van TSC komende week Desk speelde niet omdat daar het veld werd af gekeurd door de vele regen. TSC deed dus wat het moest doen. Het won verdiend met 2-4 op een zeer regenachtige middag . De mooie ruststand van 0-3 gaf toch wel een vertekend beeld. Achterin vertoonde TSC vandaag geen zekere indruk in tegenstelling tot de laatste weken . Als Groen Wit een beetje geluk had gehad zou 3-3 ook de ruststand hebben kunnen zijn . Zelfs in de 2e helft maakte de ploeg van Ad van Seeters het zich toch nog een beetje moeilijk door na de mooie 0-4 stand nog 2 goals tegen te krijgen. Groen Wit is nu eenmaal een ploeg die zomaar weer het heft in handen kan nemen. Het gaat er overigens met de week meer op lijken dat Sandro Ariza zijn oude vorm weer terug gaat krijgen. De ene week lukt dat al wat beter dan de andere maar vandaag kreeg zijn zelfvertrouwen weer de nodige spirit . Nadat hij eerst nog een mooie kans onbenut liet scoorde Sandro zowel de 0-1 als de mooiste van de dag via de onderkant van de lat de 0-2. Aanvoerder Wouter van Steijn die uit bij UVV ook al scoorde maakte voor TSC vandaag nog voor rust heel rustig en beheerst de 0-3. Topscoorder bij TSC tot nu toe , Ryan Snoeren schoot voor TSC na rust de dikverdiende 0-4 binnen na prachtig voorbereidend werk van Jeroen Martens en Tim Rubenkamp. Na de thee in het verloop van de 2e helft kwamen Miquel Dolion voor Robin van Beijnen , Martijn Schepers voor Jeroen Martens en Bas Blokdijk voor Ryan Snoeren. De laatste 10 minuten moest TSC zelfs met 10 man uitspelen omdat ook Joury den Boogert geblesseerd uit viel. Tijdens al die wissels kwam tot 2 maal toe een verre uittrap precies bij de spits van de Bredanaars die vanaf de 16 succesvol uit wist te halen . Natuurlijk valt zo’n bal goed maar wel met het nodige geluk. Waar zelfs Groen Wit nog meer kansen kreeg gold dat ook voor TSC maar gescoord werd er niet meer. Waar het bij TSC in het begin van de competitie niet wilde lukken veel kansen en niet scoren gaat dat steeds beter. De laatste 3 wedstrijden 10 goals voor en maar 3 tegen zegt genoeg. Wat wel belangrijk blijft binnen zo’n grote selectie is de saamhorigheid. Men moet elkaar en de trainers steunen en vertrouwen en zeker elkaar niet afvallen ook al lopen dingen soms anders. Je wint niet met elf maar met 23 man juist nu moet TSC als een eenheid naar buiten treden , alleen daarmee bereik je successen . Komende week komt dan de koploper uit Kaatsheuvel op bezoek. Even veel punten als TSC maar 1 wedstrijd minder gespeeld. Het zal er echt om gaan spannen. Opstelling TSC vandaag : Yannick Millenaar, Jeroen Martens , Devan van Dam , Loick Smakman , Joey Huisveld , Robin van Beijnen , Wouter van Steijn, Sandro Ariza, Joury den Boogert , Ryan Snoeren , Tim Rubenkamp . HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.