CV de Dorstlessers actief met de kerststal en kerstbomen op het Dorpsplein in Dorst !!!!

Nieuw dit jaar !!!
Op zaterdag 8 december om 14.00 en 15.00 uur is er op het Dorpsplein bij de kerstboom en kerststal een optreden van het Marcoen Koor uit Dorst.
Voor het 20e jaar op rij wordt door CV de Dorstlessers de kerststal geplaatst op het Dorpsplein in Dorst. Een prachtige kerststal met beelden vervaardigd van hout, (voorzien van nieuwe kleding en een verfje) die door vele kinderen uit Dorst tijdens de donkere dagen voor en na de kerst wordt bezocht. De beelden zijn door de leden van CV de Dorstlessers zelf gemaakt. Een prachtig initiatief door deze oudste Dorstse Carnavalsvereniging (41 jaar). Een club actieve mensen uit het dorp Dorst zorgt jaarlijks voor een prachtige kerststal op het dorpsplein. Naast de kerststal wordt door het festiviteitencomité een grote kerstboom opgetuigd die door de aanwezige verlichting samen een heel mooi aanzicht geeft aan het dorpsplein. Vele kinderen hangen een kerstwens in de kerstboom, die daar blijven hangen tot aan het feest van Driekoningen. Op het feest van Driekoningen (zondag 6 januari 2019) brengen de kinderen uit Dorst een bezoek aan de kerstal, voorafgaande aan de kerstboomverbranding. Om de kosten voor de kerststal de dekken worden door CV de Dorstlessers op zaterdag 8 december 2018 van 10.00 tot 16.00 uur op het Dorpsplein voor de 15e keer kerstbomen verkocht. Onder het genot van een warm drankje en een worstenbroodje zijn de leden van Dorstlessers op het plein te vinden. Voor de kou zijn ze niet bang, een wollen muts, een gebreide sjaal en een warm houtvuur maakt het plein compleet in kerstsfeer.
Op verzoek worden de kerstbomen GRATIS thuisbezorgd !!!!!!!
Dus voor een kerstboom op zaterdag 8 december 2017 van 10.00 tot 16.00 uur naar het Dorpsplein in Dorst !!!.
Uw verslaggever ter plaatse
Walther Hoosemans

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.