Informatieavond over trillingen spoor Dorst.

ProRail houdt op 12 december een informatieavond voor de inwoners van Dorst over de trillingen langs het spoor. De informatieavond vindt plaats in De Klip, aanvang 19.00 uur.
Tijdens deze informatieavond worden de uitkomsten van het onderzoek naar deze trillingen toegelicht. ProRail organiseert deze avond in samenwerking met de gemeente Oosterhout, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en NS. Omwonenden van het spoor hebben hiervoor een uitnodiging gekregen. ProRail kan op deze avond nog geen kortetermijnmaatregelen presenteren. Wel wordt een doorkijk gegeven naar de manier waarop samen met de gemeente Oosterhout, het ministerie en NS gekeken wordt naar mogelijke verbeteringen. Daarbij wordt gekeken naar de spoorbaan, het materieel en de dienstregeling.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.