Verkoop kaarsenzakken Lichtjesavond (14 december) voor Poppy’s

De Lichtjesavond is een jaarlijks terugkerend evenement op begraafplaats Leijsenakkers. Hier worden talloze kaarsen ontstoken voor iedereen die wij willen herinneren. Ieder jaar is het weer een indrukwekkend moment van stilstaan en herdenking. Dit jaar vindt Lichtjesavond plaats op 14 december.
Alle kaarsen staan in een mooi versierde zak, met kleuren, een spreuk of persoonlijk bericht erop. Deze kaarsenzakken zijn bij Inloophuis Poppy’s te koop voor € 2,50. De opbrengst komt geheel ten goede aan ons Inloophuis.
Op 30 november en 7 december staat bovendien een kraam van 13.00 – 15.30 uur tegenover de Hema. De kaarsenzakken zijn dan te koop.
Wil je er graag zelf eentje versieren? Dan ben je ook van harte welkom bij Poppy’s. Tijdens inloopuren en volgens activiteitenrooster staan er materialen klaar om de zakken een persoonlijke decoratie te geven. Op https://inloophuispoppys.nl/activiteiten/ vind je onze kalender. Graag tot ziens!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.