Eigenaar ziet gestolen fiets op Marktplaats

Een 21-jarige Roosendaalse zag gisteren dat op Marktplaats de gestolen fiets van haar broertje te koop werd aangeboden, De tweewieler werd op woensdagavond 21 november 2018 gestolen bij de voetbalclub aan de Warandelaan in Oosterhout. De vrouw maakte een afspraak met de verkoper op een adres in de wijk Slotjes en schakelde de politie in. Agenten hebben vervolgens de verkoper, een 14-jarige Oosterhoutse jongen aangehouden ter zake heling van een gestolen fiets. De fiets is aan de rechtmatige eigenaars terug gegeven.

Een vrouw schakelde maandag de politie in nadat zij op de verkoopsite Marktplaats zag dat de gestolen fiets van haar broertje te koop werd aangeboden. Ze had van de diefstal bij de politie al aangifte gedaan. Ze maakte in overleg met de agenten een afspraak om de tweewieler om 21.00 uur te bezichtigen en om een proefrit te maken. Ook maakte ze screenshots van de advertentie. Ter plaatse zag ze dat het inderdaad de fiets van haar broertje was. Hierop is de jonge verkoper aangehouden. Hij is vanwege zijn leeftijd niet vastgezet maar wordt vanmiddag nader gehoord. Er zijn op het woonadres van de knul verder geen andere gestolen fietsen aangetroffen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.