Gedeputeerde Henry Swinkels was op bezoek bij Floralia Park

Op vrijdag 30 november heeft gedeputeerde Henry Swinkels (vanuit de Provincie Noord-Brabant belast met de portefeuille Leefbaarheid en Cultuur) samen met Wethouder Clemens Piena van de Gemeente Oosterhout een werkbezoek gebracht aan het Floralia Park te Oosterhout.
Het doel van het werkbezoek was een indruk te krijgen van het Floralia Park en wat de pilot collectieve vorm van (arbeidsmatige) dagbesteding te bieden heeft. Men heeft hem laten zien wat de meerwaarde is van deze aanpak en de eerste voorzichtige prognose van het voorkomen van de duurdere WMO trajecten die anders nodig zijn. Wethouder Clemens Piena (o.a. de Portefeuille Zorg en Welzijn Cultuur en media) was erbij om de doelen vanuit de gemeente met het Floralia Park toe te lichten
Onder het genot van een kopje Koffie is de stand van zaken besproken en voorzichtig naar de toekomst gekeken.
Dhr. Swinkels wil met behulp van het Buro Sterk Brabant gaan kijken wat het effect is van de activiteit op en rondom het Floralia Park voor de wijk voor wat betreft dagbesteding en participatie.
Na een rondleiding door de tuin en de nodige verhalen is het gezelschap met een positieve indruk weer vertrokken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.