Lars van Dullemen wint wisselbeker Arashi 2018

Op zaterdag 8 december j.l. werden de 25e clubkampioenschappen gehouden voor de judoka’s van Arashi uit West-Brabant. Lars van Dullemen won na winst in de finale tegen Martijn Smit de wisseltrofee bij de jeugd tot 15 jaar. De gebroeders Mats en Martijn Smit ontvingen de sportprijs 2018! In Bremen werd Vera Wandel kampioen en de gebroeders Pannekoek wonnen goud en zilver in Den Helder. 

Bliemer Arashi Sport sloot het jubileumjaar af met de 25e clubkampioenschappen op zaterdagmet deelnemers uit Oosterhout, Heusdenhout, Boeimeer, Teteringen, Zandberg, Ginneken, Hoeve, Oudenbosch, Hoogerheiden en Bergen op Zoom. Het werd opnieuw een groot succes. Sinds kort is meester David van Peer als leraar bezig in de laatst genoemde 5 plaatsen. Arashi organiseerde ivm. het 25 jarige jubileum al het luchtkussenfestijn, de 25e Baronie Arashi Cup, kata-clinics met judogrootmeesters, de BBQ, de fantastische reünie in de Pub, het 500 puntentoernooi, het Try-Outtoernooi, een clinic van Roy Meyer, een reanimatiecursus en zaterdag dus de 25e clubkampioenschappen! Afgesloten werd met een gezellige lunch voor al de medewerkers bij Arashi thuis. Uiteraard werden enkele mensen bedankt voor hun inzet van de afgelopen jaren. De webmaster Henry Snobl is al meer dan 15 jaar bij de club en is al meer dan 10 jaar de vaste wbmaster van Arashi! Iedere week date hij de site op met het laatste nieuws. David van Peer kwam als volwassen oranje band op judo, inmiddels geeft hij alweer meer dan 8 jaar les voor Arashi. Lian Falkenburg is al jaren wedstrijdsecretariaat en dat is ook ontzettend veel precisie werk en geduld hebben met de opgevende ouders! Haar man Maurice van Os ging al mee met de beide kinderen en behaalde 2 jaar geleden zelfs zijn zwarte band. Hij startte pas op zijn 40!!!! Bij alle toernooien is hij vaste waarde als administrateur en scheidsrechter. Als laatste werd ook Wilma Tempelaars, net als de voorgenoemden, verrast met een grote bos bloemen en aandenken voor 25 jaar steun en werk voor Arashi. Vijfentwintig jaar aanwezig als catering tijdens de toernooien, organisator van alle voorgaande jubilea-feesten en goed voor alle minder leuke klusjes binnen de judoschool. Dertienjarige Lars van Dullemen won de wisselbeker bij de jeugd tot 15 jaar door in de finale te winnen van Martijn Smit. Derde werden Lex Vreijdenberger en Niels Geutjens. De sportprijs ging dit jaar naar de gebroeders Mats en Martijn Smit. Mats is iedere zaterdagmorgen aanwezig om meester Rinus te helpen bij de 1e groep en zijn jongere broer Martijn is 3x per week positief present op de training. Hun volgende judo-ambitie is om clubscheidsrechter te worden! De sportprijs werd uitgereikt door de winnaar van 2017, Luke Prinsen. De clubkampioenschappen, “het Judofeest van Bliemer Arashi Sport” werd weer goed bezocht in de gymzaal aan de Markkant. Maar liefst 200 familieleden en kennissen kwamen kijken naar de wedstrijden van de jonge judoka’s van Arashi. Bij de kleuters werd verrassend goed gejudood en bij de klasse 6 t/m 12 jaar kwamen veel onverwachte kampioenen op het podium te staan. Op 4 judomatten werd gestreden onder toezicht van erkende arbiters en juryleden. Clubkampioen bij de jeugd en junioren werden: Thijm Schalij, Finn Joosen, Tharijn Vreijdenberger, Nick van Dullemen, Lars van Dullemen, Charifa Benkaddour, Dinant van Breemen, Jesper Tange, Niels Geutjens, Michiel v. Emmen, Max de Jong, Brandon Valkenburg, Massin Acharki, Pieter Stevens, Giovanni Frijters, Beau Duchemin, Gunnar van Hamburg, Mats van Zuijlen, Dyon Spoelstra, Nick Gillisen, Pim van Eijk, Finn Spruijt en Elof Henckens. Dankzij de sponsors was ervoor alle deelnemers een fantastische prijs en gouden jubileumboekje! Voor foto’s en infoover wedstrijdtraining, Goshindo (weerbaarheid), jeugdkickboksen en KidzzBudo in Oosterhout en Breda zie www.budokwaiarashi.nl en facebook! 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.