Wie wordt er Jeugdprins(es) Kaaike XVI?

Het carnavalsseizoen is gestart en daarom is OCS de Smulnarren op naar jeugdprins(es) Kaaike XVI & GROOTKindergevolg. Alle kinderen uit de groepen 6-7-8 van de basisschool uit Oosterhout mogen hier aan mee doen. Op zondagmiddag 13 januari 2019 zal in activiteitencentrum De Slotjes de Kiezelmiddag georganiseerd worden, waarvoor tot 31 december 2018 ingeschreven kan worden.

Wat houden de verschillende functies in het GROOTKindergevolg in:

Jeugdprins(es) Kaaike moet zich goed kunnen presenteren. Naast spontaan te zijn en met veel plezier carnaval willen vieren, moet je ook durven te spreken op het podium. Daarbij is een vrolijke lach belangrijk.

Het Adjudantje helpt Kaaike overal waar het nodig is. Het belangrijkste is dit tijdens officiële momenten waarbij er onderscheidingen worden uitgereikt. Natuurlijk feest het Adjudantje elke keer mee als Kaaike op stap gaat.

Jaonuske zorgt er als carnavalspolitie dat alles goed gaat. Waar Kaaike komt mogen alle Snotnarren feesten en Jaonuske let hierbij op de feestregels.

NARreTJE mag alles, alleen als Kaaike spreekt ben je oplettend. Verder spring, dans en zing je mee op de muziek en zorg je voor de vrolijke noot.

Raadje van XI hoort erbij in het kader van het GROOTKindergevolg. Dit is een belangrijke rol. Zij zorgen ervoor dat tijdens het feesten het dak eraf vliegt.

Jeugdmariekes dansen mee op de muziek. Ze proberen iedereen mee te krijgen in de gezelligheid.

Voor alle informatie over Kaaike XVI & GROOTKindergevolg kijk je op de website van OCS de Smulnarren. Hier vind je ook de inschrijfformulieren die ingeleverd kunnen worden bij de Oosterhoutse Feestwinkel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.