Brandweer Oosterhout huldigde zijn jubilarissen

Brandweer Oosterhout huldigde vanavond zijn jubilarissen. Ook werd afscheid genomen van twee vrijwilligers. Bert van Schouwen ontving een Koninklijke onderscheiding voor 24 jaar brandweerdienst. Daarnaast kreeg hij een penning van brandweer Nederland. Een penning was er ook voor Jolanda van Vugt, die afscheid nam na 12 jaar.

Vrijwilligersmedailles en -jaartekens en brandweermedailles waren er voor de jubilarissen Jan Besems, Ad Boeren, Jos Verhoef, René Roovers, Herbert Maat, Twan Hop, Theo Swart, Peter Lebbing, Peter Kivits, Joost van der Luit en Vincent Bosman. Allen van harte gefeliciteerd.

Alle jubilarissen proficiat 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.