Gouden Gemeentespeld voor Rob van der Heijden

Buurtbus 226 bestaat tien jaar. Vanaf het begin is Rob van der Heijden voorzitter en kartrekker van deze buurtbusvereniging. Tijdens een feestavond ontving hij zaterdagavond uit handen van locoburgemeester Witte de gouden Gemeentespeld.

Rob van der Heijden was tien jaar geleden een van de initiatiefnemers voor de Buurtbusvereniging 226. Hij voerde destijds overleg met Veolia om deze nieuwe buurtbus te realiseren. Sindsdien is hij voorzitter van de vereniging en kartrekker.

Van der Heijden is ook alweer bijna twintig jaar actief voor Veilig Verkeer Nederland. Hij was enige tijd bestuurslid van de Oosterhoutse afdeling en is als vrijwilliger zeer actief bij onder andere jeugdverkeersexamens, scootmobiel examens en het fietsveiligheidsproject voor scholieren. De vereniging kan hem overal voor bellen en hij is altijd bereid om mee te werken.

Sinds 2011 is hij voorzitter van Bridgeclub Paulusveste. En verder is Van der Heijden al vele jaren erg actief in de buurt en helpt hij zijn buurtgenoten met allerlei klussen.

Met deze activiteiten heeft Rob van der Heijden zich zeer verdienstelijk gemaakt voor de Oosterhoutse samenleving. Het gemeentebestuur is hem daar dankbaar voor en wil die dank en waardering graag onderstrepen. Kijkend naar de duur en intensiteit van zijn activiteiten voor Oosterhout heeft het gemeentebestuur besloten om aan Rob van der Heijden de gouden Gemeentespeld toe te kennen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.