Kerststal Sint-Antoniuskerk weer te zien

Net als vorig jaar met Kerstmis is ook dit jaar de kerststal van de Sint-Antoniuskerk weer op eerste en tweede kerstdag vanuit de dagkapel te bewonderen. Ook op nieuwjaarsdag 1 januari 2019 is de kerk open om de kerststal te bezichtigen. 

Via de hoofdingang van de kerk neemt u de rechterdeur waar ‘dagkapel’ op staat. Vanuit de kapel heeft u dan een goed zicht op de kerststal en -groep.

De kerstgroep van de Sint-Antonius bestaat uit 18 beelden, waaronder Maria, het kindje Jezus en Jozef. De os, de ezel en de herders met hun schaapjes zijn ook dit jaar weer opgesteld. De 3 Wijzen met hun geschenken en hun kameel en knecht maken de groep compleet.

De kerststalbouwers van de Sint-Antonius hebben hard gewerkt om de stal weer op tijd klaar te hebben. U bent beide kerstdagen en nieuwjaarsdag van 12.00 tot 16.00 uur welkom. In de dagkapel bestaat ook de mogelijkheid om een lichtje of kaarsje aan te steken.

Na 26 december is de kerststal in de Antoniuskerk tot en met 6 januari 2019 nog te aanschouwen tijdens de openingstijden van het secretariaat van Antoniushuis ‘De Vinder’. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.