VV Oosterhout zaterdag 1 in mineur de winterstop in!

Als je ze zelf niet scoort doen The Gunners het wel!

Zaterdag 15 december op een koud sportpark van The Gunners voor VV Oosterhout de laatste wedstrijd voor de winterstop. Met net 1 graad boven nul en een veld dat bikkelhard was, begon om drie uur de wedstrijd. De meeste toeschouwers zaten lekker in de kantine met een pot bier de wedstrijd te volgen.

Alleen de spelers, de scheidsrechter en de ‘banken’ en ja drie diehards van VV Oosterhout waagden zich rond het veld.

Deceptie: Juist voor deze die hards werd de wedstrijd een grote flop, nou weet ik wel dat de jongens altijd hun stinkende best doen om een goed resultaat te behalen. Vandaag zagen wij daar echter weinig van terug. Als The Gunners na 20 minuten met 4-0 achter hadden gestaan zouden ze in hun handen mogen knijpen. 

Oog in oog: Maar wat gebeurde er VV Oosterhout miste de ene na de andere opgelegde kans, normaal gesproken zekere doelpunten. The Gunners kwamen voor de tweede keer oog in oog met Remco Droog en de spits schoot in de 29ste minuut raak.Even later miste de normaal trefzekere Stefan Kok een terecht toegekende strafschop. Ruststand 1-0.

Over en uit: meteen na de thee, bij VV Oosterhout had hij een paralytische uitwerking, scoorde de nummer 9 van The Gunners uit een scrimmage de 2-0. VV Oosterhout kreeg de bal maar niet tegen het netje. Gelukkig dat Terence Bakker weer hersteld was, zonder de andere verdedigers te kort te willen doen, anders was het leed helemaal niet te overzien zijn geweest.

Winterstop: Iedereen een fijne winsterstop toegewenst en de kerstgedachte van de zaterdag 1 is uitgekomen ze hebben he Gunners weer lekker laten aansluiten in de competitie anders was de spanning nu al weggeweest. 

Foto’s van de wedstrijd vind je hier: https://www.vvoosterhout.nl/1091/the-gunners—vv-oosterhout/?type=1&from=0

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.