ANDY MARCELISSEN GEEFT WORKSHOP JEUGDSAUWELEN IN OOSTERHOUT

Brabants beste tonprater Andy Marcelissen geeft op donderdag 3 januari een gratis workshop jeugdsauwelen in de foyer van Theater de Bussel.

De uit Raamsdonksveer afkomstige Andy Marcelissen heeft vele prijzen gewonnen als tonprater. Daarnaast heeft hij een cabaretshow, heeft hij meerdere humorvolle boeken geschreven, is columnist in Het Kanton en heeft als Henk van Huppelschoten de lachspieren zijn werk laten doenbij Omroep Brabant. 

In Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Gilze en meer Brabantse gemeenten is het jeugdsauwelen een vast onderdeel van het carnaval en zijn de zalen steevast uitverkocht. Ook Kaaiendonk heeft in de jaren ‘80 het jeugdsauwelen gekend. Dit fantastische evenement moet weer op de agenda van carnaval komen. 

Iedereen die graag een typetje speelt, humor en lef heeft, wordt van harte uitgenodigd op donderdag 3 januari om deel te nemen aan de workshop Wekkoe Kwekku (jeugdsauwelen). Andy neemt één of meerdere jeugdsauwelaars mee naar De Bussel, die hun kunnen zullen tonen die middag. Ben jij 10 jaar of ouder (tot 16 jaar) dan ben je met je vriendjes, je ouders, je medeleerlingen of je docenten van harte welkom. Het begint om 14.00 uur en de entree is gratis.

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.