VV Bavel – VV Irene’58 3 – 2

Vandaag speelde Irene’58 1 de laatste wedstrijd van dit jaar uit tegen Bavel Helaas hebben de mannen uit Den Hout de wedstrijd verloren met 3-2. Doelpunten aan de kant van Irene’58 werden gemaakt door Erwin Timmermans en Jacco van Laarhoven.

Reactie Paul van Dijk:
We komen vandaag redelijk snel op een 2-0 achterstand voor rust. Echter hebben wij de 1e helft ook 2 grote kansen gehad en begreep ik van supporters dat een aanval van ons over de doellijn was, helaas heeft de scheidsrechter dit niet waargenomen. Ondanks dat de 3-0 al heel snel viel na rust zijn we goed teruggekomen tot 3-2 en kan je nog zomaar gelijk spelen. Daarnaast was het mooi dat Merijn Martens vandaag zijn debuut heeft kunnen maken. Nu even ontspannen tijdens een korte winterstop gevolgd door een weekendje weg met het team naar Lissabon. Dan mogen we op 20 januari thuis tegen Oosterhout beginnen, de derby wat een heus spektakel beloofd te worden. Iedereen fijne dagen gewenst en tot in 2019!


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.