Zure kerst voor verliezend TSC

Z

1e uitnederlaag dit seizoen 3-2 bij Baardwijk

Waar iedereen bij TSC zo gehoopt had op de 3 punten waardoor aansluiting bij de kop een feit kon zijn liep het net even anders. Doordat Desk deze week 2 kostbare punten liet liggen was dat voor TSC de mogelijkheid om dicht aan te sluiten. Blijkbaar waren de Oosterhoutse spelers goed doordrongen van dit feit. Van meet af aan werd Baardwijk onder druk gezet en kansen waren er voor Sandro Ariza en Ryan Snoeren. Maar bij de 1e uitbraak kreeg  het fysiek sterke Baardwijk een vrije trap die perfect werd binnen gekopt 1-0 . Invaller doelman Jimmy Baarh van TSC was kansloos.  Zijn verdedigers hadden geen antwoord op deze Baardwijkse inzet.  Het spel golfde tijdens  het regenachtige weer op en neer in de 1e helft. Pech voor TSC dat net voor rust de snelle Ryan Snoeren met een blessure naar de kant zag gaan. Tyrone Zschusschen was zijn vervanger.  Uitblinkers op het veld vandaag waren zeker de Baardwijkse doelman die zowat alles uit zijn goal rammelde. Maar ook de vandaag weer voor het eerst in de basis staande Raymon Raams  bij TSC deed zijn werk uistekend en  naar volle tevredenheid. Dan moest het maar in de 2e helft gaan  gebeuren.  Maar juist toen TSC vol in de aanval was kwam er in de 15e minuut een omschakelmoment , waar TSC doelman Jimmy Baarh in 1einstantie nog kon redden was het uit de rebound dat de Baardwijk  spits alsnog de 2-0 scoorde.  Gelukkig voor TSC kwam daarna wel snel de ommekeer. De vandaag  voor het eerst dit seizoen in de basis staande Jeroen van Leijsen liet zien dat hij het scoren nog niet verleerd was.  Met 2 verassend snelle in tikkertjes  zette hij de 2-2 op het scorebord.  Dat hij even later ook nog keurig de 2-3 scoorde  was zelfs dik verdiend, echter de piepjonge scheidsrechter dacht daaraan vooraf een kleine overtreding gezien te hebben . Doelpunt geannuleerd en geel voor de terecht protesterende Jeroen van Leijsen.  Helaas bleek  de TSC  verdediging niets geleerd te hebben van de 1e goal. Want met nog 15 minuten te gaan kreeg Baardwijk opnieuw een vrije trap te nemen en weer was het de kopsterke Baarwijk spits die ongehinderd de 3-2 kon binnen koppen.  Ondanks het feit dat inmiddels de al zijn krachten gegeven hebbende Loick Smakman was vervangen door Miquel Dolion . En Devon van Dam voor de meer aanvallend ingestelde Bas Blokdijk gewisseld was veranderde dat aan de stand van 3-2 in het voordeel van de thuisclub niets meer. TSC zal kerstmis moeten gaan vieren met het feit dat de 1euitnederlaag van dit seizoen een feit is. Tot eind januari 2019 zal er in de stand op de ranglijst niets veranderen. TSC moet proberen goed uit de winterstop te komen en alle pijlen gaan richten op de 2e competitiehelft.  Opstelling TSC  : Jimmy Baarh, Joey Huisveld, Devon van Dam , Loick Smakman , Raymon Raams,Sandro Ariza, Jeroen van Leijsen , Tim Rubenkamp ,Wouter van Steijn ,Ryan Snoeren, Joury den Boogert.                                                                                                                                                     HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.