Rk.V.V. N.E.T.A. promoveert naar betaald voetbal.

Rooms Katholieke voetbalvereniging N.E.T.A., promoveert per 19 februari 2019 naar de Kitchen Champions League. Momenteel wordt er nog gespeeld op de Veerseweg, in  sportpark de Koppelpaarden, maar gezien de drukte die hoort bij een promotie wordt het stadion verplaatst naar de Klappeijstraat. De voorzitter;”Het is voor ons een enorme stap, om van de derde klasse amateurvoetbal rechtstreeks geplaatst te worden naar de Kitchen Champions League, dit is niet in de laatste plaats te danken aan mijn voortvarendheid en doorzettingsvermogen.” Ook mijn vrouw heeft haar beste beentje bijgedragen om het team te laten promoveren. 

Vraag aan de voorzitter, Waarom verplaatst u uw stadion van sportpark de Koppelpaarden naar sportpark de Stapmolen in de Klappeijstraat ? De Voorzitter; “Hier liggen meer kansen voor ons, en zeker bij de thuiswedstrijden, onder het genot van een glaasje en wat steekpenningen hier en daar zien wij nog meer mogelijkheden om ons team onder de aandacht te brengen bij de grote clubs, zo heeft onlangs FC.Barcelona ( FC.Barca-redaktie) interesse getoond in onze laatste aankoop uit Argentinie. Maar even terug naar de mogelijkheid om VIP-kaarten te kopen voor onze eerste thuiswedstrijden. Om alles eerlijk te laten verlopen hebben wij Eventbrite ingeschakeld voor een soepel verloop van de kaarten. De thuiswedstrijden worden gespeeld op 19 t/m 24 februari vanaf 20.00 uur en er is nog 

1 risico-wedstrijd op zondagmiddag 24 februari. De VIP-kaarten gaan 15.00 euro kosten exclusief boekingskosten, er kunnen maximaal 4 kaarten per boeking worden gekocht, dit om hooligans geen kans te geven om zich te groeperen. De verkoop start online op 13 januari om 14.11 uur op de side van Eventbrite.

Op 27 januari kunnen de kaarten dan worden afgehaald in het supporterscafé de Stapmolen in de Klappeijstraat vanaf 15.00 uur.

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.