Programmawijzigingen ORTS Radio

Het radioprogramma “Trots op Oosterhout” gaat verhuizen van de vrijdagavond naar de zaterdagavond. De reden voor de verhuizing is dat presentator Mozes van Toledo een baan heeft gekregen in Amsterdam waardoor het niet meer lukt om op vrijdag al om 19:00u achter de microfoon te zitten. De tijd blijft wel hetzelfde. Trots op Oosterhout – elke zaterdag van 19:00u tot 20:00u. De herhaling verhuisd mee naar zondag 11:00u.

Op zaterdag kunt u voortaan van 10:00 tot 12:00u, in plaats van 10:00u tot 11:00u, luisteren naar de 15 jarige Dyantho Grauwmans en de 21 jarige Chelsea van Oosterhout die, op een vrolijke wijze, u vergezellen in de ochtend. “Dan weet je zeker dat je goed wakker bent om 12:00u.”
Kijk ook eens op de Facebook pagina van Wakker op Zaterdag

De herhaling van Countryfile gaat ook verhuizen, deze gaat van zondag 18:00u naar 20:00u. Hiermee wordt plaats gemaakt voor een nieuw programma wat nog in de pijplijn zit.

Het complete programma overzicht van ORTS Radio vindt u HIER

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.