Verwarde man aangehouden na mishandeling brandweerman in Dorst

Een 69-jarige verwarde en agressieve man uit Dorst is zondag 6 januari 2019 op het Sint Jorisveld door de politie aangehouden omdat hij een brandweerman in het gezicht zou hebben geslagen.

De Dorstenaar reed in zijn auto tijdens een kerstboomverbranding door het publiek het grasveld op, waarna enkele brandweermannen hem tot stoppen dwongen. Tijdens het weggeleiden sloeg hij een van hen in gezicht.

Woede

Tijdens het transport ontstak de arrestant in woede omdat de dienders volgens hem niet goed reden. De wijkagent kent de man ambtshalve die vaker dit soort buiten heeft. Hij is beoordeeld door de GGZ en naar een instelling gebracht. Zijn rijbewijs is ingevorderd en naar het CBR gestuurd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.