Cursus uitkomen met je inkomen start op 28 januari

Goed voornemen voor 2019: de financiën op orde!

U kent het misschien wel: het einde van de maand is nog niet in zicht maar uw bankrekening staat in de rode cijfers. Toch moeten er boodschappen gedaan worden en die ene rekening kan écht niet blijven liggen. U bent niet de enige die hier tegenaan loopt. 

Gratis cursus 

Er is echter een oplossing: een geordende administratie, aanvragen waar je recht op hebt, de belastingzaken op orde en van bezuinigen een sport maken. Dit alles komt aan de orde bij de cursus uitkomen met je inkomen. En zijn er beginnende schulden? Schroom niet en meld je aan. Een gratis cursus van vijf bijeenkomsten die vanaf 28 januaristart in activiteitencentrum Dommelbergen. Deelname wordt beloond met praktische tools en een certificaat. We starten op maandag 28 januari van 13.30-16.00 uur. Vervolg op 4, 11, 18 en 25 februari.

Locatie: activiteitencentrum Dommelbergen, Arkendonk 90, 4907 XP Oosterhout

Tijd: 13.30-16.00 uur

Kosten: geen, maar inschrijven betekent meedoen.

Meer informatie of aanmelden?

Doet u mee of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Surplus Welzijn: 0162-748600 of met één van de trainers: 06-20390873. Email: burgeradviseur@surplus.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.