Leer zingend Nederlands

Kom je uit een ander land en wil je met veel plezier zingend Nederlands leren? Of spreek je Nederlands en help je graag een ander om op een vrolijke manier onze taal te leren? Kom gezellig zingen op zondagochtend. Onder begeleiding van muzikanten maak je kennis met Hollandse liedjes. In de pauze genieten we van een warm drankje, praten Nederlands en ontdekken meer over elkaars cultuur. 

Data bijeenkomsten

De gratis bijeenkomsten zijn in Activiteitencentrum de Bunthoef, Bloemenhof 2 op zondagochtend van 10:00-12:00 uur op 13,20 en 27 januari, 3, 10, 17 en 24 februari, 17, 24 en 31 maart, 7 en 14 april. Kom gewoon een keer meedoen om daarna te kijken hoe vaak je kunt. We verheugen ons op deze gezellige ontmoetingen!

Meer informatie

Heb je vragen? Neem contact op met Maud Bakx via telefoonnummer 0162 748600 of bel H19 (0162 42202). Mailen kan ook : maud.bakx@surplus.nl of berichtons@h19.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.