Nieuwjaarsconcert d’Askruizen

Traditioneel Nieuwjaarsconcert d’Askruizen

Voor het dertigste achtereenvolgende jaar houdt Ut Kaaiendonks Kepelleke d’Askruizen hun Nieuwjaarsconcert. Dit concert vind plaats op zondag 13 januari in Cafe De Beurs a/d Klappeijstraat te Oosterhout.

Vanaf 15.00 uur wordt begonnen met het Oosterhouts Volkslied, gevolgd door een aantal alom bekende Askruizen-nummers, overgoten met een carnavalesk-sausje. Het thema van dit concert is; Ronselmiddag, waarbij brandweer en helm de rode draad vormen, verdere details worden nog niet prijs gegeven.

Ut Kepelleke speelt drie series, waarbij na de voorlaatste serie er een verrassend optreden gepland staat met ruimschoots aandacht voor het Hollandse-lied. Traditie getrouw wordt zo rond half zes het concert afgesloten met een cover van Tom Waits, ‘In ons Stamcafé’.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.