Velden vv Neerlandia ‘31 beschadigd rondom nieuwjaar


Afgelopen zomer is het nieuwe kunstgras hoofdveld in gebruik genomen door voetbalvereniging vv Neerlandia ’31. Na 12 jaar werd het oude kunstgras veld vervangen, hiermee was de vereniging natuurlijk ontzettend blij!
Echter zijn er rondom de jaarwisseling personen geweest die zowel op het hoofdveld (kunstgras) alsmede het B-veld vuurwerk hebben lopen afsteken waardoor beide velden beschadigd zijn geraakt!
Het B-veld is mede hierdoor momenteel onbespeelbaar vanwege verschillende grote kuilen in het veld.
Uiteraard betreuren ze bij Neerlandia dat beide velden beschadigd zijn door vuurwerk en hopen dan ook dat dit in de toekomst niet meer voor zal komen. De beschadigingen hebben namelijk zowel een impact op sportief als financieel vlak voor de vereniging.
Mochten er bewoners en/of leden zijn die meer kunnen vertellen over de oorzaak van deze beschadigingen dan horen zij dit uiteraard graag van u! U kunt dan contact opnemen met het bestuur van vv Neerlandia ’31 op bestuur@neerlandia31.nl of bellen naar 06 – 522 75 026.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.