Oosterhout Vandaag op Zaterdag 12 januari

Komende zaterdag is er vanaf 15.00 uur weer een live uitzending van Oosterhout Vandaag vanuit het stamgastencafé van Theek 5.

In de uitzending vertelt Annemarie Nieuwenhuise over het nieuwe project Onvergetelijk speelgoed. Ad Jespers blikt terug op de IJsmarkt. Kees Driesse komt langs om te praten over zijn nieuwe functie als voorzitter van het Ouderenplatform.

Politiek
In het tweede uur praten we met Uhro van der Pluijm van Groen Links over de Nashville verklaring en het terugdringen van houtstoken. Met Cees Noltee (Groen Brabant) en Anton van Opzeeland (PVDA) bespreken we hoe het is om een éénmansfractie te hebben. Met voormalig wethouder Mark Vissers blikken we terug op de SP perikelen en de deelname aan de verkiezingen van Lokaal Sociaal en kijken we naar de toekomst: Is meer progressieve samenwerking noodzakelijk?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.