Kaaise Dweildag zoekt een Miss en vrijwilligers

S

Kaaise Dweildag weer aanstaande op zondag 10 februari

Allereerst wil Stg De Gangmaokers u allen een bijzonder goed, gezond en carnavalesk 2019 toewensen.

De Feestdagen liggen weer achter ons; we kijken nu vooruit naar hèt voorfeest ter voorbereiding op carnaval. De Kaaise Dweildag is alweer toe aan haar 34e editie en Stg De Gangmaokers is achter de schermen al druk bezig om deze traditionele opwarmer voorafgaand aan carnaval, weer helemaal tot in de puntjes te organiseren zoals u dat van hen gewend bent. Dit jaar met weer méér leuttempeltjes waar meer dan 30 leutkapellekus hun ammezuur kunnen aanscherpen en u laten onderdompelen in de carnavalssfeer die aanstaande is.

Maar…. Bij de vele voorbereidingen kunnen zij uw hulp goed gebruiken.

Het feestje neerzetten zoals Stg De Gangmaokers dit al jaren doet, is helaas niet mogelijk zonder de belangeloze, maar vooral enthousiaste medewerking van talloze vrijwilligers die er met z’n allen samen de schouders onder willen zetten.

Allereerst zijn zij op zoek naar een nieuwe Miss Kaaise Dweildag: heeft u affiniteit met carnaval, bent u representatief en minimaal 18 jaar, dan is dit Uw kans! Meld u aan voor een oriënterend gesprek om alle ins en outs te vernemen over deze ere-positie. Maar ook als u iemand kent die volgens u hiervoor geschikt zou kunnen zijn: tip deze persoon over deze mogelijkheid!

Wij zoeken daarnaast enthousiastelingen die het aandurven om plaats te nemen in het bestuur, als bijv. penningmeester. Maar ook als u het leuk vind om in algemene zin iets voor de Kaaise Dweildag te betekenen en daarover mee te denken, bent u als bestuurslid ook meer dan welkom.

En uiteraard vinden zij het heel erg fijn als u op welke andere manier dan ook uw steentje als vrijwilliger zou willen bijdragen, in welke vorm dan ook!!

Op de Kaaise Dweildag zelf (zondag 10 februari 2019) kunt u ook op allerlei manieren meehelpen…

Wat dacht u bijvoorbeeld van het begeleiden van een leutkapelleke tijdens hun dweilroute door de Kaaiendonkse binnenstad? Zodat u zelf al kunt opwarmen voor carnaval?

Of bent u er meer van om de handen uit de mouwen te steken en mee te helpen met de diverse opbouwwerkzaamheden en andere praktische zaken? Ook dan kunnen zij uw hulp goed gebruiken!

Op welke manier u uw steentje ook bij zou willen dragen: zij verwelkomen u van harte!

Meld u aan voor de 34e editie van de Kaaise Dweildag op zondag 10 februari 2019. Een gratis ontbijt staat dan in ieder geval al voor u klaar, om daarna samen met Stg De Gangmaokers dit weergaloze feestje te vieren.

Zou u eerst meer willen weten over wat dat nou allemaal inhoudt, schroom dan niet om informatie te vragen bij Stg De Gangmaokers. Dat kan via info@kaaisedweildag.nl  of telefonisch 06-14505341.

Om een indruk van de Kaaise Dweildag zelf te krijgen, vindt u op hun website www.kaaisedweildag.nl  een impressie van hetgeen er zoal te beleven valt!

Zij hopen u te mogen verwelkomen!!

Het Dweilfestijn, al een generatie lang!!!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.