Derbydag in Den Hout

Derbydag in Den Hout – v.v.Irene-58 – v.v.Oosterhout


Na het kampioenschap van vorig jaar in de 4e klasse is het nu voor Irene’58 alweer tijd voor de derde derby in de 3e klasse! De vorige derby’s werd er gelijkgespeeld tegen TSC en gewonnen tegen SCO. 20 januari om 14:00 uur is er een heuse derbydag in Den Hout aan het Ruiterspoor. V.v. Oosterhout, dat hemelsbreed nog geen twee kilometer bij Irene’58 vandaan ligt, komt op bezoek.
Het zal een sfeervolle middag worden met eerst vanaf 12:15 uur Willem 2 – NAC uitgezonden op groot scherm, daarna om 12:30 uur een voorwedstrijd tussen de jeugd van Oosterhout en van Irene’58 en om 14:00 uur de derby v.v.Irene’58 1 – v.v.Oosterhout 1.
Na de wedstrijd wordt er een derby-party georganiseerd met muziek van DJ Joey, een artiest, hapjes en gezelligheid.
Kom dus naar Den Hout voor een gezellige, sfeervolle en sportieve middag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.