Miss Montreal, Rowwen Hèze en Matt Simons op Parkfeest 2019

Parkfeest keert weer geld uit aan Oosterhoutse goede doelen

Het Parkfeest was in 2018 weer de grote reünie van Oosterhout. Heerlijk toeven in het Slotpark met oude bekenden en nieuwe gasten. Samen een feestje bouwen en een mooi bedrag bijeen eten en drinken voor goede doelen in onze mooie stad. Op 13 januari deelde het Parkfeest de cheques uit en hief samen met de vrijwilligers het glas op 2019! De organisatie is alweer vol op stoom en maakte ook de eerste namen bekend, waaronder Miss Montreal en Rowwen Hèze. Bovendien kent het Parkfeest dit jaar een primeur. Voor het eerst staat een Amerikaanse artiest op ons prachtige podium; Matt Simons! De kaartverkoop is begonnen en Vroege Vogels krijgen korting!

Waar we het allemaal voor doen

Het Parkfeest wil graag een mooi festival neerzetten voor en door Oosterhout. Samen een paar dagen in het Slotpark weer eens lekker kletsen, feesten, eten en drinken. Dit onder het genot van heerlijke muziek in uiteenlopende stijlen. Het geld dat hiermee opgehaald wordt, delen we uit aan Oosterhoutse goede doelen, waarbij een groot deel naar Stichting “De Mienushal” gaat. De Mienushal is dé plek waar carnavalswagens worden gebouwd. Ook andere doelen kregen dit jaar een cheque uitgereikt. De volgende goede doelen ontvingen een cheque uit handen van de voorzitter Jos Zimmerman:• Stichting De Mienushal• Stichting Inloophuis Poppy’s• Gemengd Koor Chordonova• Gemengd Zangkoor Oosterheide• PromOosterhout• Buurtcomité Houthaven• ATV Scorpio• C.V. Waor komme ze nouw wir meej aon• EHBO Groep Van Der Perk• Ticohuis

Parkfeest 2019 eerste namen

Komend jaar is het Parkfeest op 14, 15 en 16 juni 2019. De organisatie is ondertussen druk bezig om het programma voor 2019 in elkaar te zetten. De eerste namen mogen we bekendmaken. 

Het Parkfeest is trots dat ze de uit New York afkomstige singer-/songwriter Matt Simons heeft kunnen vastleggen. Zijn hits ‘We Can Do Better’ en ‘Catch And Release’ zijn de zomerhits van de afgelopen jaren. Ook publiekslievelingen Rowwen Hèze en Miss Montreal keren terug op het podium in ons park. Daarnaast verwelkomen we ook de hitmachine FaisSamen met Afrojackheeft deze Rotterdamse zanger een wereldhit gehad met ‘Hey’, goed voor meer dan 100 miljoen streams op Spotify.

Op vrijdag kunnen we genieten van de hits van The Boss Bruce Springsteen, uitgevoerd door Tim Akkerman, die als voormalig frontman van Di-rect ook geen onbekende is voor het Oosterhoutse Parkfeestpubliek. Voormalig winnaar van “Battle of the Tributebands” AlanizMorizzette speelt in Oosterhout bijna een thuiswedstrijd. Deze rockband met frontvrouw Debbie Potters staat garant voor een energieke liveshow met de hits van Alanis Morissette.

Tenslotte zullen de Daredevils voor een muzikale tornado zorgen met een grote mashup van hits van nu en uit het verleden, klassiekers en guilty pleasures. Met andere woorden: het wordt weer feest! 

Nog even op een rij:

Vrijdag 14 juni Tribute Night (19.00-23.45 uur, park open om 18.00 uur)• Tim Akkerman Sings The Boss• Alanis Morissette tribute by Alaniz Morizzette• Party tribute by Daredevils

Zaterdag 15 juni (15.00-23.45 uur, park open om 14.00 uur)• Matt Simons• Rowwen Hèze• Miss Montreal• Fais

De andere artiesten en de artiesten die op zondag 16 juni optreden maken we later in het jaar bekend. 

Tickets

Parkfeest op zondag 16 juni is gratis toegankelijk. Voor de vrijdagavond en zaterdag heb je tickets nodig. Voor Vroege Vogels hebben we korting, dus wees er snel bij, want op is op.

Vrijdagtickets: € 17,50 (Vroege Vogels betalen 15,00)

Zaterdagtickets: € 30,00 (Vroege Vogels betalen 28,00)

Passe partout (beide dagen): € 38,00 (Vroege Vogels betalen 36,00)

Festifans betalen Vroege Vogelprijzen tot aan carnaval (1 maart 2019) en de Festifanbijdrage van € 17,50, waarmee ze bijdragen aan de goede doelen van het Parkfeest.  Festifans worden ook in 2019 weer uitgenodigd voor de gezelligste borrel van het jaar, de FestifanVrijMiBo. Tickets kun je bestellen op www.parkfeest.nl/tickets.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.