KaaiKapot het feest voor de jongeren!

Er is een nieuw feest in Oosterhout voor jongeren tot 18 jaar! KaaiKapot is het feest met goede artiesten, lekkere drankjes en heerlijke beats. Zet 15 februari 2019 in je agenda, neem de dag daarna vrij want dan ben je waarschijnlijk.. KaaiKapot!

KaaiKapot wordt georganiseerd door OCS De Smulnarren, JONG en La Cantina. Dit toffe feestje gaat van start om 20:00 en is afgelopen om 00:00 precies met onder andere DJ Daan, opkomend talent DJ NAR en de welbekende Dansado en de Feestneger. 

Tijdens de avond kan je genieten van heerlijke cocktails aan de cocktailbar. KaaiKapot is speciaal voor de jongeren en dat betekent dat alle drankjes alcoholvrij zijn. 

Nog even alles op een rijtje..

Tickets zijn online verkrijgbaar vanaf 12-01 11:11 en kosten €7,50 per stuk. Verder kan je die avond bij La Cantina naar binnen via de ingang bij de Mathildastraat. Wij zien jullie graag 15 februari 2019 om 20:00 bij La Cantina!

Oh en volg ons op Instagram: @KaaiKapot!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.