Lotte Blom is Kaaike XVI

Afgelopen zondagmiddag 13 januari werd er in AC de Slotjes voor de 3e keer de Kiezelmiddag georganiseerd door OCS de Smulnarren. Een heleboel enthousiaste Snotnarrekes en Snotnarrinnekes hadden zich hiervoor de afgelopen maanden ingeschreven.

AC de Slotjes bruiste van de gezelligheid tijdens de verkiezing van Kaaike XVI & GROOTKindergevolg 2019. In 3 spelrondes konden alle kandidaten laten zien hoe graag ze in aanmerking kwamen voor een van de rollen. Na een spelletjesronde, een puzzelronde en een presentatieronde kwam Lotte Blom als beste uit de bus. Ze mag dit jaar als Kaaike XVI het GROOTKindergevolg voorgaan tijdens de carnaval. 

Naast haar is Mayli Akkermans Jaonuske geworden, mag Robin Smulders dit jaar de rol van adjudant op zich nemen en is Iris van de Kuijlen benoemd tot NARreTJE. Alle plaatsen bij de jeugddansmariekes zijn opgevuld, voor de Kinderraad van XI zijn na deze middag nog enkele plekken over. Mocht je interesse hebben mail dan naar info@smulnarren.nl. 

Ook werd bekend gemaakt dat er onder de Snotnarrekes & Snotnarrinnekes van Kaaiendonk dit jaar maar liefst 3 verschillende Kaaike’s Kinderinsignes worden verspreid. De ontwerpen van zowel Mayli Akkermans, Zoë Dudok en Zoë Hartig waren alle drie even goed en daarom werden zij uitgeroepen tot winnaars. Van elk ontwerp zullen 500 st. worden gemaakt en verdeeld tijdens carnaval.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.