Jorco de Kok terug bij VV Oosterhout

JZaterdag 19 januari jongstleden is een hernieuwde samenwerking beklonken tussen Jorco de Kok en VV Oosterhout. Jorco is nu nog veldtrainer bij Virtus in Zevenbergen hier stopt hij aan het einde van dit seizoen.Jorco stopt als veldtrainer daar hij in juli vader hoopt te worden en zo meer tijd voor het gezin kan vrijmaken.

VV Oosterhout heeft met Jorco vanaf de start van het seizoen 2019/2020 een verbintenis gesloten voor 2 jaar met een optie voor een derde. Hij treedt toe tot de technische commissie en hier krijgt hij als aandachtsgebied de selecties van de zondag en zaterdag. De samenstelling gebeurt uiteraard in nauw overleg met de trainers en keeperstrainer. Met de trainer van de zondag 1, Richard van Gils, heeft Jorco al sinds jaar en dag een goedeband. Dus deze samenwerking ziet men bij VV Oosterhout met veel vertrouwen tegemoet. Naast deze werkzaamheden voor de selecties is Jorco met het bestuur overeengekomen dat hij het voortouw gaat nemen om het gehele technische beleid van de club naar een hoger nivo te tillen. Dit vanzelfsprekend in samenspraak met alle leden van de technische commissie van VV Oosterhout.

Samen met VV Oosterhout heeft Jorco de ambitie om van VV Oosterhout binnen 2 à 4 jaar een stabiele tweedeklasser te maken. Hiervoor is het nodig dat er naast recreatief voetbal ook zeker prestatief gevoetbald gaat worden. Uit een scan van de vereniging blijkt dat dit samen met de groei die de vereniging weer doormaakt in potentie zeker mogelijk moet zijn. Jorco namens de leden en het bestuur veel succes in je nieuwe functie bij VV Oosterhout.

Wat net bestuur betreft weer een stap in de goede richting, men gaat de komende jaren starten met een plan om van VV Oosterhout de vereniging te maken waar men allemaal trots op kunnen zijn, waar plezier belangrijk is maar we het plezier hand in hand laten gaan lopen met niveau en prestaties.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.