Derbydag één groot feest voor Irene’58

DNa een gelijkspel tegen TSC en winst tegen SCO hoopte Irene’58 dit weekend op een volgende knaller in de derde derby van het seizoen tegen VVO. En het knalde letterlijk. Nadat voorafgaand aan de wedstrijd de jeugd van Irene’58 al won van de jeugd van VVO, zorgde het vuurwerk van de Houtse supporters voor een knallende opening.

De kou had de supporters er niet van weerhouden om naar Den Hout te komen voor een heerlijke middag voetbal. En die middag werd bekroond met een verdiende 4-1. Paul van Dijk, trainer van Irene’58: “Wat mogen we met zijn allen trots zijn op dit resultaat. 4-1 was alles behalve een geflatteerde uitslag. Naast de dosis werklust en passie ben ik vooral heel tevreden over het voetballende gedeelte. Uiteindelijk krijgen we voor deze overwinning helaas ook maar drie punten en gaan we met zijn allen volle bak verder om de doelstelling handhaving te bewerkstelligen. Een speciaal woord van dank aan alle vrijwilligers die er dit weekend voor gezorgd hebben dat we met zijn allen een prachtige derby day hebben mogen beleven!” 

Van Dijk heeft vertrouwen in zijn spelers en besloten nog langer met hen aan de slag te willen. Dit weekend tekende hij dan ook voor een extra jaar bij de Houtseclub. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.