Deze week geen nieuwe editie van de Kletspet

Er komt vandaag, maandag 21 januari 2019, geen nieuwe editie van het ORTS TV programma de Kletspet op TV bij de ORTS.

Bij de montage bleek de kwaliteit van het opgenomen materiaal onvoldoende voor uitzending.

“Daarom is in overleg met het bestuur besloten het materiaal niet uit te zenden”, aldus de operationeel manager van de lokale omroep, Carlo Haarbosch. Uiteraard gaat hij uitzoeken wat er mis is gegaan bij de opnames.

De Kletspet brengt de mening van de Oosterhouters in beeld. Peter de Hoogh, bestuurslid van de ORTS vindt het erg jammer dat het materiaal niet geschikt is voor uitzending.

“Juist omdat het een een hartstikke leuk TV format is. Oosterhouters worden door middel van drie vragen uitgedaagd hun mening te geven over een lokale of landelijke kwestie.

logo van #deKletspet

Waar we het meest van balen is dat we de mensen, die afgelopen zaterdag aan de opnames hebben meegewerkt, nu moeten teleurstellen! Terwijl er door de mensen op straat juist zo fijn wordt gereageerd op de opnames”, aldus de Hoogh.

“Maar”, zo stelt het bestuurslid, “we hebben met elkaar afgesproken dat geldt: wat we doen, doen we goed! En anders doen we het niet! En dit was gewoon niet goed genoeg”.

De Hoogh stelt dat de schouders er onder gaan en deze week weer een ploeg de staart op gaat om een volgende editie van #de Kletspet op te nemen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.