Van oe vrienden mot ut ebbe!

VHeb jij een goed idee waarmee je de carnaval in Kaaiendonk nog leuker gemaakt kan worden? 

Een feest voor de jeugd, een taxiservice voor ouderen tijdens carnaval, een muziekles of een cursus bouwen om nog mooiere creaties te kunnen bouwen voor de kinderoptocht?

Verzin het maar! Dan maak je nu kans op een financiële bijdrage van de Vrienden van Mienus!

De Vrienden van Mienus zijn ooit opgericht om Kaaiendonkers in staat te stellen een op hun beurs afgestemde bijdrage te leveren. 

Een bijdrage aan het feest waar zij zelf jaarlijks van genieten. Hierbij richten de Vrienden van Mienus zich op de particuliere Kaaiendonkse Carnavalsvierder, kleinere bedrijven en kleinere carnavalsverenigingen. 

Als velen een bijdrage leveren wordt het Carnaval een echt feest ‘van iedereen’. De jaarlijkse bijdrage is € 60,00. En voor kinderen tot 11 jaar en 11 maanden slechts 11 euro.

Nu kunnen dus alle initiatieven die bijdragen aan de leut of aan de kwaliteit en de beleving van carnaval in Kaaiendonk kans maken op een geldbedrag van 222, 333 of zelfs 555 euro. 

Overtuig ons en stuur jouw idee met motivatie naar de Vrienden van Mienus. De beste drie inzendingen mogen hun idee pitchen tijdens de bijeenkomst van de VVM, op de zondagochtend van de Kaaise Dweildag, alwaar door de Vrienden zelf gestemd gaat worden wie welke prijs verdient. 

Insturen kan tot 30 januari 2018 via:

vriendenvanmienus@smulnarren.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.