Cultureel Oosterhout Ontmoet op donderdag 7 februari


Culturele activiteiten geven vermaak, plezier, reflectie of inspiratie. Je vergeet even je dagelijkse beslommeringen en richt je helemaal op wat je doet of beleeft. Je ontmoet mensen en bent bij elkaar betrokken. Een toneelstuk, concert, schilderij, dans of andere culturele uiting geeft plezier aan het publiek of zet aan tot nadenken, mijmeren of reflecteren. Kortom: cultuur verbindt.

Die verbinding staat centraal tijdens Cultureel Oosterhout Ontmoet. Op donderdag 7 februari van 19.30 tot 22.00 uur bent u van harte welkom in de foyer van Theater de Bussel. Het thema van de avond is Kijken en bekeken worden. Hoe kijk je naar jezelf en de ander? Zie je wat je moet zien of moet je het wel zien? 

De Fotograaf des Vaderlands, Jan Dirk van der Burg, maakt van het alledaagse iets bijzonders in zijn fotocomedy-show. Na zijn opening kunt u kiezen uit verschillende programma-onderdelen. 

Reflecteer uzelf in het Spiegelhol van kunstenaar-filosoof Pieter Vastbinder. Zet u zichzelf op de kaart in de workshop MapsTell van Jan Vermunt. Of laat u verrassen in de workshop Optische Illusies en beeldende kunst, door Jan Schippers. 

Dat cultuur verbindt in Oosterhout kunt u zien in de verschillende presentaties van Oosterhoutse projecten in de foyer.

Kortom: laat u inspireren en ontmoet andere cultuurliefhebbers. Wie weet welke verbindingen er dan ontstaan! Misschien kijkt u daarna met hele andere ogen naar de mensen om u heen en uw omgeving. 

Meld u aan via aanmelden@oosterhout.nl. Toegang is gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.