Definitief geen Popverbranding op de markt aan het einde van Carnaval

Er komt definitief geen popverbranding op de markt op dinsdagavond aan het eind van carnaval. Dat besluit heeft het bestuur van de OCS afgelopen week genomen. Aan een traditie van jaren komt definitief een eind. Volgens waarnemend voorzitter Jack Erlings van OCS De Smulnarren is de verantwoording te groot voor het bestuur van de OCS wij zijn hoofdelijk aansprakelijk als er iets mis gaat. Op verzoek willen enkele manschappen van de brandweer wel aanwezig zijn maar men steekt de pop niet aan, dat is aan de OCS. Het bestuur van de OCS is nu druk doende met een ander slot te bedenken van het Oosterhouts carnaval op dinsdagavond.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.