Win een dagje meelopen met de Raad van Elf

Iedereen kent de elf mannen in kostuum met rood strikje naast Prins Mienus. Zijn zij er alleen maar voor het ‘tableau vivant’ of hebben ze ook een functie? Je komt er vanzelf achter wanneer je een dagje met de Raad van Elf mee loopt!

Wat is de Raad van Elf?

De Raad van Elf fungeert van oudsher als schertsregering en daarmee als de Goeie Raad van de Prins, die de Grootvorst met Raad & Daad terzijde staat. De leden van de Raad van Elf verrichten tal van taken om de diverse carnavalsactiviteiten op rolletjes te laten verlopen. In de organisatie van evenementen vooraf en tijdens carnaval zelf vooral de handjes uit de mouwen. Daarnaast speelt de Raad van Elf verder nog een belangrijke rol bij de entree en exit van de Prins en Gevolg door bijvoorbeeld het vormen van een erehaag, bescherming van de hofkapel en het op originele wijze binnendragen van de Prins.

Win een dagje meelopen!

Wil jij dit allemaal wel eens van dichtbij meemaken? Wil jij zien wat de Raad van Elf zoal regelt en doet voor en tijdens carnaval? 

Dat kan! Iedereen van 18 jaar of ouder kan een dagje meelopen winnen met een speciale actie op de Facebookpagina van de Raad van Elf. En dat betekent dus vroeg uit de veren, helpen met alle voorbereidingen en een van de carnavalsfestiviteiten vanuit de positie van de Raad van Elf meemaken. 

Als tegenprestatie schrijf je een kort verslagje met een leuke foto voor de Facebookpagina. 

Kijk op www.facebook.com/RvXIvanKaaiendonk voor alle informatie en geef je op!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.