2 AANHOUDINGEN MEDE DANKZIJ BEHULPZAME BURGERS


Op zondag 3 februari 2019, omstreeks 16.30 uur, zag de politie een voertuig rijden met twee inzittenden. Bij de politie was bekend dat de inzittenden schorsende voorwaarden hebben. Een van de voorwaarden is dat zij geen contact met elkaar mogen hebben in afwachting van hun strafzaak. Hierop gaf men het voertuig een stopteken. Aan De Braak in Oosterhout stopte het voertuig. De bijrijder stapte uit en rende direct weg, waarbij de politie de achtervolging te voet inzetten. Op de Arendstraat kregen zij de hulp van 2 mountainbikers, welke de vluchtweg van de verdachte blokkeerden met hun fiets. Hierbij kwam de verdachte ten val en konden overmeesterd en geboeid worden. De andere verdachte heeft zich later gemeld op het politiebureau, mede nadat de agenten een bezoek brachten aan zijn ouderlijke woning. Beide jongens, van 18 en 17 jaar oud, zijn ingesloten in het cellencomplex te Breda en worden binnenkort voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Graag wil de politie in contact komen met de behulpzame burgers die geholpen hebben om hen te bedanken. In het tumult heeft men geen gegevens van deze burgers op hun mountainbike kunnen noteren. Herkent u zichzelf in dit verhaal, neem dan contact met ons op via 0900-8844 of kom persoonlijk langs op het politiebureau te Oosterhout. Nogmaals bedankt, samen vangen wij boeven!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.