De een zijn brood…

Eerder deze maand liet Bakker Eduard Sandig weten het over een heel andere boeg te gaan gooien. Na honderd jaar heeft Eduard besloten dat Warme Bakker Sandig aan de Leijsenhoek de broden gaat verruilen voor vissen.

Om het gat te vullen dat bakkerij Sandig achterlaat, heeft Lunchroom en Kookwinkel Nuttig & N aan de Leijsenhoek 15 besloten vanaf 1 februari ’19 vers brood te gaan verkopen. Winkelier Sylvia Adriaansen hierover: “Het is erg jammer dat Eduard Sandig de deuren sluit als bakker. Voor de mensen aan deze kant van de stad is er dan geen warme bakker meer. Daarom gaan wij vanaf 1 februari een verrassende samenwerking aan met bakkerij de Jong”.

De winkel in kookartikelen en bakartikelen annex lunchroom opent vanaf februari haar deuren om 9 uur in de ochtend. Het assortiment van de winkel wordt uitgebreid met vers brood.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.