TSC weer helemaal in de race

3-1 winst op UVV’40

TSC  staat na vandaag op een keurige 2e plaats  na de eigen winst en het verlies van Desk .  Trainer Ad van Seeters en zijn technische staf hebben wat moeten puzzelen. De lijst met geblesseerde  spelers wordt met de week groter.  Om er maar te noemen , Bas Blokdijk , Joury den Boogert , Sandro Ariza, Jari van Helvoort en ga zo maar door. Toch stonden er weer 11 op het veld en hoe dan ook ze deden hun uiterste  best om TSC  te laten winnen. Het spel was niet altijd hoogstaand maar de inzet compenseerde dat gelukkig  weer wel. TSC begon uiterst scherp. Gelijk met de aftrap binnen 40 seconden was het Marnix van der Velden  die heel beheerst de 1-0 binnen schoot.  Het meeste publiek zat nog in de kantine maar waren zo buiten toen ze het gejuich hoorden. TSC was vele malen sterker en UVV’40 kon niet anders dan proberen een grotere achterstand  te voorkomen. Jeroen van Leijsen, Tyrone Zschusschen en Tim Rubenkamp kregen open kansen maar  het wilde telkens net niet lukken in de afronding. Tim schoot pal voor rust nog wel op de paal maar de score van 1-0 bleef in stand. De 2e helft eenzelfde spelbeeld. Een sterker TSC  hield de mannen uit Ulvenhout onder de duim en kon blijven zoeken naar openingen. De bij TSC vandaag debuterende Menno Kans  liet zien dat hij ,met de jaren, heel veel ervaring heeft opgedaan  en voor TSC nog heel veel kan gaan betekenen .  In de 58e minuut  was het dan zover. De meest ervaren speler op het veld Tyrone Zschusschen nam de bal in een keer vol op de slof na een afgeslagen aanval. De harde schuiver van buiten de 16 was voor de uitblinkende UVV’40  doelman net teveel van het goede. Deze keer moest hij de bal achter de lijn gaan pakken 2-0.  Bij TSC in de 2e helft 3 wissels. Martijn Schepers kwam voor Stefan Kops, Youri van Gils voor Loick Smakman en Jeroen Martens voor Raymon Raams.  Intussen was het Tim Rubenkamp die in de 66e minuut de 3-0 perfect binnen wist te schuiven.  TSC doelman Jimmy Baarh had een behoorlijk gemakkelijke middag. Toch was dat  juist het gevaar, komt er dan een aanval dan moet je er wel zijn . En ja hoor in de 72e minuut kwam UVV’40 voor de 1e keer echt gevaarlijk voor het TSC doel. Jimmy hield met een perfecte redding  TSC  op de 3-0 voorsprong.  In de 89e minuut was ook hij kansloos bij een inzet van UVV’40  en konden de mannen van Johan Gabriëls alsnog de eer redden 3-1. Dezelfde uitslag als eerder dit seizoen in Ulvenhout. Nogmaals het spel van TSC  kan nog vele malen beter maar de inzet en de beleving waren weer aanwezig.  TSC doet weer mee en zeker ook omdat koploper DESK  vandaag 3 dure punten heeft laten liggen.  Vanaf deze plaats ook weer een groot compliment naar de technische staf  die  binnenskamers best wat hebben mee gemaakt  maar op het veld alle neuzen dezelfde richting  in lieten gaan.  Na afloop allemaal in de kantine  en nagenieten van de winst , onze club TSC,  daar doen we het toch voor !!  Komende week gaat TSC af reizen naar Bavel. Absoluut een zware tegenstander maar met de wetenschap dat TSC  nog iets moet gaan rechtzetten is alles mogelijk.  Opstelling TSC : Jimmy Baarh, Stefan Kops, Loick Smakman, Menno Kans, Joey Huisveld,  Jeroen van Leijsen, Wouter van Steijn, Tim Rubenkamp, Marnix van der Velden, Raymon Raams,Tyrone Zschusschen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.