Oosterhout Vandaag op Zaterdag met afscheidsinterview Theo Peeters

Komende zaterdagmiddag is er tussen 15.00 en 17. 00uur vanuit Theek 5 weer een rechtstreeks uitzending van Oosterhout Vandaag op Zaterdag. Het tweede uur staat in geheel in het teken van het naderende afscheid van de directeur van Theek 5. In een uitgebreid gesprek kijken we met Theo Peeters terug op zijn imposante loopbaan.

In het eerste uur praten we met Dimphie Lips en Anny van Dongen over het grote succes van inloop de Pastorie in Oosteind dat inmiddels drie jaar bestaat.

Bram van Ast vertelt over de mountainbikeroute de Cross for the Crocus die op zondag 24 februari weer verreden wordt. De start en finish zijn bij het clubhuis van de Jonge Renner aan de Bredaseweg. Vorig jaar werd ruim 16.000 euro opgehaald voor de strijd tegen kanker.

Met raadslid Gokhan Demir van Groen Links maken we nader kennis. Wat zijn zijn drijfveren en ambities.


1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.