TSC drijfnat naar 0-2 winst

Bavel ging kopje onder tegen oppermachtig TSC in een compleet waterballet  .

TSC kon vandaag heel veel goed maken wat betreft de laatste jaren. Steeds werden er punten gemorst tegen een hardwerkend Bavel. Thuis speelde TSC diep in blessuretijd alsnog gelijk 2-2 . Vandaag zou het dus allemaal anders gaan lopen. Een super sterk en perfect gemotiveerd spelend TSC  heeft Bavel eigenlijk helemaal niet in de wedstrijd laten komen. Vanaf het begin gaf Bavel nog wel even tegengas maar na 15 minuten spelen was het over en kreeg TSC kansen  en diverse scoringsmogelijkheden.  Mooie aanvallen over rechts met aan de basis Stefan Kops  waaruit Tim Rubenkamp uiteindelijk mooi de 0-1 kon binnen koppen.  Verder prachtige mogelijkheden voor de uitstekend spelende Tyrone Zschusschen, Jeroen van Leijsen  en Marnix van der velden.  Zij allen hadden hun prima spel beloond kunnen zien worden met een doelpunt. Toch bleef het met de rust nog steeds 0-1. Na de thee eenzelfde spelbeeld en opnieuw bakken met regen die de spelers teisterden. TSC overheersend maar teveel mooie kansen missend. Achterin werd er gelukkig niets weggegeven mede dankzij de geweldige ervaring van de routinier Menno Kans, hij speelde weer een puike partij. Ook de andere verdedigers zoals Loick  Smakman en Joey Huisveld  lieten zien wat voor extra waarden zij kunnen zijn voor dit TSC . Zelfs doelman Jimmy Baarh krijgt met zo’n achterhoede voor zich natuurlijk extra veel vertouwen en kan op deze manier gaan uitgroeien tot een heel betrouwbare sluitpost. Met i n de 2e helft 3 wissels bij TSC  Joey Huisveld werd vervangen door Ryan Snoeren, Raymon Raams  zag voor hem Robin van Beijnen in het veld komen en voor Loick Smakman kwam Youry van Gils . Zowel Joey, Raymon en Loick hadden zich werkelijk helemaal leeg geknokt op dit zware veld . Groot compliment voor hun vertoonde spel vandaag. Ondertussen was TSC zelfs wel op een 0-2 voorsprong gekomen dankzij een enigszins gelukkig goal van Ryan Snoeren . Maakt niet uit ook deze tellen gewoon mee . Gelukkig waren de invallers van eenzelfde kaliber  als de te vervangen spelers en kon TSC mede dankzij hun inzet de dik verdiende 0-2 mee naar Oosterhout nemen. TSC blijft netjes in het spoor van koploper Desk . Staat er prima voor in de 2e periode  en krijgt zondag thuis SCO op bezoek. Opnieuw een wedstrijd waar de vonken van af vliegen maar waar spanning en sensatie  absoluut te zien en te voelen zullen zijn . Opstelling TSC : Jimmy Baarh, Stefan Kops, Menno Kans, Loick Smakman, Joey Huisveld, Wouter van Steijn ,Marnix van der Velden, Tyrone Zschusschen, Tim Rubenkamp, Jeroen van Leijsen , Raymon Raams .                                                         HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.