Oosterhout voor de tweede keer onderuit

Geen hoogstaand spel wel parapluweer

VV Oosterhout speelde vandaag de returnwedstrijd tegen DESK de thuiswedstrijd werd vorig jaar met 4-2 gewonnen vandaag haalde DESK revanche en won verdiend met 2-0. 

VV Oosterhout is na de wedstrijd tegen Irene de weg naar boven definitief kwijtgeraakt het elftal is eigenlijk geen schim meer van het elftal dat aan de competitie begon. Gelukkig zie je in het veld wel weer dat er voor elkaar geknokt wordt en met een keer een positief resultaat kan de ommekeer zomaar een feit zijn.

Hotsenknots: Tot halverwege de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op al had DESK een licht veldoverwicht beide teams grossierde wel in foute passes. In de 12e minuut de eerste kans van de wedstrijd voor DESK, Mitchell Bastianen passte Djordi Smout in zijn inzet ging rechts over het doel. In de 20steminuut het eerste gevaar van VV Oosterhout zijde. De inzet van de altijd hardwerkende Dennis van Munster miste echter doel. In de 26ste minuut een opvalsopzet met Dennis, Yamani Aharchaou gaf een voorzet aan Emiel van Pelt zijn kopbal ging rakelings over. In de 30ste minuut een hoekschop voor DESK. Deze werd door de verdediging van VV Oosterhout verkeerd verdedigd. Rick van Enkhuizen kopte de bal voor en de vrijstaande Djordi Smout kopte de 1-0 binnen.

Nog geen vijf minuten later een diepe bal van DESK valt achter de verdediging van VV Oosterhout. Een DESK speler is er eerder bij en laat Djordi Smout eenvoudig zijn tweede van de middag maken.

Regen en regenDe tweede helft werd gekenmerkt door regen en nog eens regen van echt goed spel was geen sprake meer. Inzet was er genoeg maar van een goede uitvoering was zowel bij DESK als bij VV Oosterhout geen sprake meer.

Conclusie: Er is weer een team aan het ontstaan, het is wachten op de eerste overwinning. Vandaag DESK de overwinnaar en nog steeds koploper in de derde klasse B.

Volgende week zondag 17 februari een thuiswedstrijd tegen Bavel. Om 13.00 uur presentatie van de nieuwe kledinglijn van de keepers en het verwelkomen van een aantal nieuwe sponsoren. Aanvang wedstrijd 14.30 uur op de Contreie.

Foto’s van de wedstrijd vind je hier: https://www.vvoosterhout.nl/1103/desk—vv-oosterhout/?type=1&from=0

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.