Schouder aan schouder voor 2e Bast Afhaaldag

Sinds eind vorig jaar is via stichting BOMBAST een Bast te bestellen. Hét draagsymbool voor Kaaiendonkers. Dit schouderstuk word tijdens de carnavalsdagen óp de rechter schouder bovenop de kleding gedragen als zichtbare trots door Bourgondische smulnarren. De Bast is een ode aan het gedachtengoed van BOMBAST, de bron van al het goeds. Dragers staan hiermee samen, schouder aan schouder, in strijd tegen de zuurpruimerij en voor samenhorigheid!

De aanvragen voor dit onvervalst stukje “carnavalspakverfraaiing” liepen zo storm dat de stichting hulptroepen in heeft moeten schakelen om al de bestelde Basten op tijd af te kunnen krijgen. Het was nogal een schermutseling, maar het is gelukt. De Basten-naai-dames hebben het namelijk voor elkaar gebokst om meer dan 444 Basten te bewerkstelligen!

Begin januari mocht stichting BOMBAST de eerste Kaaiendonkse carnavalsvierders al uit hun spanning verlossen en blij maken met hun eigen persoonlijke Bast. Nu, iets meer dan een maand verder is het tijd om de volgende 350 mensen te verblijden. Op 17 februari 2019 zal er dan ook een tweede Basten ophaaldag plaatsvinden in Restaurant de Schout aan de Markt 18 in Oosterhout.
Als het goed is heeft iedereen die vóór 26 januari besteld heeft inmiddels bericht gehad dat zijn of haar unieke en persoonlijke Bast dan opgehaald kan worden. Zo niet, mail even met: info@bombastherrijst.nl

“En hier stopt het niet” aldus de Bombast promoters, stichting BOMBAST gaat ermee door. “Wie nog geen Bast heeft besteld, maar er wel heel graag één wil dragen kan hem bestellen via info@bombastherrijst.nl
Ruim voor het carnavals seizoen 2019-2020 is hij dan geleverd.”

HOOG!


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.