De Ronde van het Rutselbos d’as pas T’uiskomme

Als je over thuis spreekt dan denk je aan de Ronde van het Rutselbos, in de oude wijk  ’t Bos.

Het carnavals evenement waar je elk jaar bij wilt zijn, waar je je thuis voelt, waar je de leut vindt, waar je jecarnavalsvrienden ziet, waar gezellige muziek weerklinkt, waar je je eigen leuk voor aan kunt kleden, waar je fiets net even anders dan anders eruit mag zien, waar jong en oud talent welkom is , waar je beter langzaam kan koersendan snel zodat je goed gezien wordt, waar je jezelf of iemand anders kan zijn,waar het gewoon is of je thuiskomt als je de finish passeert.

Dinsdag 5 maart is het weer zo ver. Dan wordt weer deze leutige wielerronde weer verredenDe inschrijving is waar we thuis zijn. Bij Eterij Dun Bal op de hoek van de Bakkerstraat. Vanaf  twaalf uur kan je terecht en het startschot wordt om plus mienus 13.11 uur gegeven. Als je enkele ronden later compleet over de meet komthoudt je er in elk geval een fraaie `medallie` aan over. Voor het leutigste motto, de fraaiste creatie, de alternatiefste velo of de thuiskommer met de meeste pech, is er een prijsje te winnen. De deskundige jury stelt de winnaars vast, Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV reikt de prijzen uit en de Rondemis Patricia maakt het compleet met n ferme knuffel.

Na de koers gaan alle deelnemers weer naar binnen bij ons T’uis, Eterij Dun Bal, waar een  koffietafel á la Rutselbos klaar staat met van alles en nog wat, te veel om op te noemenEn we napraten met een bakske leut of ander spraakwatertje over de Ronde van het Rutselbos van 2019.

Tot ziens op dinsdag  5 maart als deelnemer of  toeschouwer van De Ronde van het Rutselbos.

Namens het Comité Rutselbos : Adri Snelders   Tel. : 06-53455732  Mail: sneldersaa@casema.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.