Buitenspeeldag subsidie aanvragen

Aanvragen indienen vóór 18 maart 2019

De Nationale Buitenspeeldag is een landelijk initiatief. Tijdens de Buitenspeeldag worden straten afgesloten voor verkeer, zodat kinderen veilig op straat kunnen spelen. Vorig jaar was er op meer dan 20 locaties een buitenspeeldag voor kinderen. 

Subsidie en vergunning op tijd aanvragen

Bewoners die een buitenspeeldag willen organiseren, kunnen hiervoor een financiële bijdrage krijgen van de gemeente. De gemeente stelt aan initiatieven een subsidie tot € 750 beschikbaar. Tot 18 maart kunnen subsidie en vergunning worden aangevraagd. Dat kan via deze pagina.  Hier vindt u ook meer informatie over de Buitenspeeldag. 

Vragen?

Heeft u vragen over de organisatie van de buitenspeeldag? Neem dan contact op met Bibi Schuurs van de gemeente Oosterhout via telefoonnummer 14 0162 of e-mailadres b.schuurs@oosterhout.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.