TSC pakt verdiende 3-0 winst in laatste stadsderby met SCO

Het was de allerlaatste keer dat deze 2 ploegen in competitieverband tegenover elkaar kwamen te staan afgelopen weekend. TSC doet mee voor het kampioenschap en SCO wil zeker niet met degradatie afscheid nemen van het zondagvoetbal.  Uit had TSC op de valreep gewonnen met 1-2 wel verdiend maar toch benauwd. Vandaag zou het uiteindelijk allemaal anders gaan lopen. Natuurlijk had TSC en met name Tim Rubenkamp het geluk dat een mogelijk als voorzet bedoelde bal  boven in de kruising terecht kwam 1-0 en dat al in de 3e minuut.  Toch bleek steeds meer dat TSC de bovenliggende partij was en dat vooral de SCO achterhoede de handen vol had aan de TSC spitsen.  SCO kwam maar sporadisch toe aan echte aanvallen. Toch kwam TSC heel goed weg na een half uur spelen. Een inzet van SCO werd op het laatste moment nog van richting veranderd. Gelukkig was de TSC doelman Jimmy Baarh supersnel in de reflex en met een uiterste inspanning kon hij de inzet nog voor de lijn keren.  De 1e gele kaart van vandaag was even later voor Jeroen van Leijsen van TSC.  In de 33eminuut viel eigenlijk de definitieve beslissing. Een prachtig aangesneden voorzet van Youri van Gils  op links werd perfect binnen gekopt door Ryan Snoeren 2-0.  Voor rust gebeurde er verder niet veel meer dan dat Jeroen Martens  van TSC en Jorn Jongeling van SCO nog geel kregen. Na de thee was Raymon Raams vervangen voor Robin van Beijnen. De 2ehelft was nog maar amper goed een paar minuten oud of bij een klein opstootje waarbij Ryan Snoeren o.a. betrokken was leverde hem gelijk rood op. TSC moest verder met 10 man.  Toch bleef TSC de bovenliggende partij. Met name Jeroen van Leijsen  had de zaak definitief kunnen beslissen maar zijn inzet alleen voor SCO doelman Liam van Roon ging rakelings voorlangs.  Ook bij SCO voel even later een rode kaart  na 2 keer geel zodat ook SCO  met 10 man verder kon. Met nog 10 minuten te gaan kwam dan toch de dikverdiende 3-0 op het scorebord. Tim Rubenkamp schoof de bal perfect op de diepgaande Tyrone Zschusschen, die op zijn beurt heel eenvoudig de SCO doelman het nakijken gaf . Intussen waren bij TSC Martijn Schepers en ook A speler Naoufal Asrihi in het veld gekomen.  TSC gaf niets weg en SCO was niet echt bij machten om het TSC vandaag echt moeilijk te maken. Het krachtsverschil tussen deze 2 was vandaag echt wat te groot. Opstelling TSC : Jimmy Baarh, Menno Kans, Loick Smakman, Wouter van Steijn , Tim Rubenkamp ,Raymon Raams, Jeroen van Leijsen, Ryan Snoeren, Jeroen Martens, Youri van Gils, Tyrone Zschusschen .                                                                                                                             HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.