Genieten van Karnaval, maar blijf niet achter met een lege portemonnee

De Surplus cursus uitkomen je inkomen (gratis) start 12 maart

U kent het misschien wel: het einde van de maand is nog niet in zicht maar uw bankrekening staat in de rode cijfers. Toch moeten er boodschappen gedaan worden en die ene rekening kan écht niet blijven liggen. U bent niet de enige die hier tegenaan loopt. 

Cursus 

Er is echter een oplossing: een geordende administratie, aanvragen waar je recht op hebt, de belastingzaken op orde en van bezuinigen een sport maken. Dit alles komt aan de orde bij de cursus uitkomen met je inkomen. En zijn er beginnende schulden? Schroom niet en meld je aan. Een gratis cursus van vijf bijeenkomsten die vanaf 12 maartstart in activiteitencentrum de Bunthoef. Deelname wordt beloond met praktische tools en een certificaat. We starten op dinsdag 12 maart van 9.30-12.00u. Vervolg op 19 en 26 maart, 2 en 9 april. Adres: Bloemenhof 2, 4904 CA Oosterhout

Meer informatie of aanmelden?

Doet u mee of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Surplus Welzijn: 0162-748600 of met één van de trainers: 06-20390873. Email: burgeradviseur@surplus.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.