Baardwijk – Irene’58 1-2

Irene’58 1 mocht vandaag op bezoek in Waalwijk bij Baardwijk. Baardwijk 1 stond voorafgaand aan de wedstrijd 3 punten voor op Irene’58 1. De 3 punten mee terug naar Den Hout nemen zou dus een geweldige prestatie zijn.
De twee ploegen gingen met 0-0 stand rusten en in de tweede helft kwam Irene’58 1 op een 0-2 voorsprong!! Doelpunten werden gemaakt door Sander van Mook en Merijn Martens. In de 90e minuut maakte Baardwijk nog de 2-1, maar Irene’58 kon met de 3 punten in de tas terug naar Den Hout door de overwinning van 2-1!

Reactie Paul van Dijk:
Vandaag heeft het team een fantastische teamprestatie geleverd. Waar we vooraf hadden getekend voor een punt nemen we de volle buit mee naar Den Hout. Daarnaast was het voor de ploeg een enorme stimulans dat er veel supporters uit Den Hout mee waren. We gaan nu met een goed gevoel carnaval vieren en spelen dan de belangrijke uitwedstrijd bij RWB!

Volgende wedstrijd 10 maart 14:30 uur:
RWB – Irene’58

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.