Uitblinkend TSC blijft op het goede spoor na 1-4 winst uit bij RWB

UGrote complimenten  aan een team dat met de week speelt in  een andere opstelling omdat de blessure’s zich maar blijven opstapelen.  Eens temeer blijkt  dat strijd en de wil om er voor elkaar voor te gaan de gouden formule is voor het behalen van succes. Op een super slecht veld dat eigenlijk onbespeelbaar  was bleek TSC het best uit de voeten te kunnen. Vandaag bij TSC voor het eerst in de basis Huseyin Efe en Martijn Schepers . Beide  uitblinkende spelers hebben gelijk hun visitekaartje afgegeven .  De altijd kopsterke Huseyin  scoorde in de 15e minuut op een fabelachtige wijze. Uit een voorzet van Menno Kans kopte hij de bal op de lat en uit de rebound met een prachtige omhaal maakte hij de 0-1. Hij had er zin in , amper 5 minuten later was het weer raak. Tyrone Zschusschen gaf een perfect aangesneden hoekschop waar de hoog boven alles uit komende Huseyin Efe opnieuw de baas was in de lucht 0-2 voor TSC.  He betere spel bleef voor TSC en de RWB spitsen kwamen eigenlijk nimmer  gevaarlijk voor  de  goal van TSC doelman Jimmy Baarh die toch weer prima zijn werk deed. In de 2e helft eenzelfde spelbeeld. Een heel sterk spelend TSC  had de wedstrijd onder controle. In de 60eminuut een prachtige opening van Tyrone Zschusschen op de goed de vrije ruimte in sprintende Tim Rubenkamp. Deze Tim gaat met de week meer laten zien dat hij voor TSC echt een goudhaantje aan het worden is. Terecht dat hij de 0-3 keurig beheerst kon binnen tikken.  Ondertussen had TSC 2 maal gewisseld.  Voor de moegestreden Jeroen Martens was Stefan Kops in het veld gekomen en voor Huseyin Efe was Achraf El Abdelaoui gewisseld. Even later kwam de mooiste goal van de middag op het scorebord. Een prachtige pass van Menno Kans op Tim Rubenkamp waar Tim met een prachtige stiftbal vanaf hoek 16 de bal onhoudbaar in de uiterste hoek plaatste 0-4.  Tim mocht even later onder het genot van een groot applaus naar de kant , zijn vervanger was Naoufal Asrihi . Dat uiteindelijk RWB nog kon scoren kwam door het feit dat in mijn ogen een aangeschoten handsbal vanaf heel korte afstand op Stefan Kops een strafschop opleverde. TSC doelman Jimmy Baarh was kansloos bij deze goed ingeschoten bal  1-4 . Het middenveld vandaag  met Martijn Schepers , Jeroen van Leijsen  en Raymon Raams was weer een lust om naar te kijken.  De ervaren Wouter van Steijn  Menno Kans, Loick Smakman en Jeroen Martens , ze staan er waar nodig en houden alles bij elkaar. TSC speelt met overtuiging en veel zelfvertrouwen. Hopelijk gaan ze prima carnaval vieren en zorgen ze dat de op de woensdag erna weer fit aan de start verschijnen.  Deze succesvolle serie mag nog niet onderbroken worden. De zondag erna staat de grootste concurrent  Gilze uit op het programma. TSC staat bovenaan in de 2e periode. TSC staat 2e op de ranglijst. TSC doet weer mee op alle fronten, laten we niet vergeten dat onze technische staf dit team weer op de rit heeft gekregen. Trots op alles en iedereen gaan we een mooi carnaval vieren.  Opstelling TSC ; Jimmy Baarh, Menno Kans, Loick Smakman , Jeroen Martens, Wouter van Steijn, Jeroen van Leijsen, Raymon Raams, Tyrone Zschusschen, Huseyin Efe, Martijn Schepers, Tim Rubenkamp.                                                                                                                                                            HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.