GroenLinks Oosterhout in gesprek met de wijk Dommelbergen

Afgelopen zaterdag gingen vrijwilligers en raadsleden van GroenLinks Oosterhout in gesprek met bewoners van de wijk Dommelbergen. Er werden veel goede gesprekken gehouden tijdens deze stralende zaterdag, waar veel onderwerpen werden besproken. Zo geven de bewoners van Dommelbergen de wijk gemiddeld een 7,5 tot een 8. Verbeterpunten waren er ook, zo vinden de bewoners dat de groenvoorziening in de wijk beter mag worden onderhouden en dat er veel auto’s zijn voor relatief weinig parkeerplaatsen. Voor de kinderen zijn er veel speelgelegenheden en er is veel groen in de wijk.  

Met de bewoners hebben we het ook gehad over de aankomende provinciale statenverkiezingen. De mensen vinden een buitengebied belangrijk om in te recreëren, met behoud en versterking van de Brabantse natuur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.